Reclamatia este adresata lui tygrontix am avut admin am primit ban din cauza lui , mi a fost scos adminul atat din joc atat si de pe panel de catre el mi au fost resetate orele , killurile pentru pozitia 3 in top ,elo ul pentru pozitia 1 in concurs in conditiile in care nici eloul nici killurile nu se primesc doar stand pe server ci a fost o munca bine merita ta pentru mine pentru concurs
Doresc luarea unor masuri obligatorii fata de el in cel mai scurt timp posibil pentru abuz de functie si idolatria colegiilor de breasla acordarea de vip complet gratuit catre playerul tarnas , acordarea de ore domnului tarnas , si aranjarea pozitiilor in top pentru concursurile in desfășurare pentru a castiga prietenii lui . Posibil va fi ultimul concurs din aceasta cauza . Interzicerea participării la concursul actual pentru playerul tarnas , si pentru tygrontix pentru trafic de influență si pile in sistemul administrativ. Multumesc anticiPat mancatorii de cacat sa se abtina .
📌 REZOLVAT Reclamatie tygrontix
Demo Meci (COMPE.RO TV)
Data ban: 10.06.2026, 13:11:00 •
de_dust2 • 36.2 MB
5 Raspunsuri
In primul rand "mancatorii de cacat" mi se pare foarte neprofesionist.
Pentru clarificare:
- "Tarnas" a intrat pe server sa se joace.
- "Tarnas" te a gasit AFK.
- A intrat "Speedy" pe server.
- "Tarnas" te a avertizat ca daca stai AFK iti va da kick pt ca nu se poate juca cu "Speedy".
- Ti ai luat kick pt AFK.
- I ai dat ban lui "Tarnas" pt ca ti a dat kick.
- Eu am fost chemat sa vad ce se intampla si am luat decizia ca "Tarnas" nu merita banat avand in vedere motivul pentru care ai primit kick.
- Eu ii scot banul.
- Tu ii dai ban.
- Eu ii scot banul.
- Tu ii dai ban.
...
...
- Te avertizez: "Tygrontix - 18:18 - Daca ii mai dai ban iti scot adminu".
- Nu te opresti.
- Iti scot adminu, si dau restart la server.
- Intri in echipa lui "Tarnas" si ii dai votekick.
- Apoi ti-am dat ban pentru ca o luasei razna complet.
- Urmeaza o discutie lunga in care incerc sa ti explic in zadar ce se intampla.
Totodata acuzatile tale duc lipsa de dovezi clare si din acest motiv sunt efectiv nule.
Am anuntat la inceputul concursului din Iunie ca "Tarnas" are o problema cu statisticle si am indentificat si cauza.
Tarnas a fost banat de tine inainte de sfarsitul concursului precedent, un bug din sistem nu a resetat automat statisticile jucatorilor banati ( implicit "Tarnas" ), am raportat acest lucru si chiar EU am incercat sa remediez problema.
Din acest motiv (20 de ore de activitate pe server) "Tarnas" are VIP.
SI tot din acest motiv "Tarnas" are mai multe ore ca tine.
Statisticile tale nu au fost resetate, sunt doar ascunsa pentru ca esti pe lista de ban.
Legat de statisticile tale pe "o munca bine merita ta pentru mine pentru concurs":
Ai 16 ore si 77K 114D 13A.
In conditile in care EU am 9 ore si 165K 75D 5A.
Nu cred ca e nevoie sa specific ce se intampla, da ai si jucat un pic, dar stim cu totii ca stai AFK pe server, si nu este nici o problema cu asta, dar nu perturba jocul altora.
Nu ne pasa daca esti AFK pt ore pt concurs, doar nu ne strica jocul.
Prin urmare:
- Ai primit ban pentru ca dupa ce ti am scos adminu sa nu mai poti da ban de 100 de ori, ai intrat si ai dat votekick.
- Nu ti au fost resetate statisticile.
- Ti a fost scos adminul temporar din joc cat si din panel avand in vedere banurile repetate, in urma avertizarii primite.
- Nu am acordat VIP nimanui.
- Nu am acordat ore nimanui.
- Nu am aranjat in niciun fel clasamentul in favoarea nimanui.
Consider ca m am facut destul de inteles, multumesc pentru reclamatie.
-Tygrontix
Pentru clarificare:
- "Tarnas" a intrat pe server sa se joace.
- "Tarnas" te a gasit AFK.
- A intrat "Speedy" pe server.
- "Tarnas" te a avertizat ca daca stai AFK iti va da kick pt ca nu se poate juca cu "Speedy".
- Ti ai luat kick pt AFK.
- I ai dat ban lui "Tarnas" pt ca ti a dat kick.
- Eu am fost chemat sa vad ce se intampla si am luat decizia ca "Tarnas" nu merita banat avand in vedere motivul pentru care ai primit kick.
- Eu ii scot banul.
- Tu ii dai ban.
- Eu ii scot banul.
- Tu ii dai ban.
...

...
- Te avertizez: "Tygrontix - 18:18 - Daca ii mai dai ban iti scot adminu".
- Nu te opresti.
- Iti scot adminu, si dau restart la server.
- Intri in echipa lui "Tarnas" si ii dai votekick.
- Apoi ti-am dat ban pentru ca o luasei razna complet.
- Urmeaza o discutie lunga in care incerc sa ti explic in zadar ce se intampla.
Totodata acuzatile tale duc lipsa de dovezi clare si din acest motiv sunt efectiv nule.
Am anuntat la inceputul concursului din Iunie ca "Tarnas" are o problema cu statisticle si am indentificat si cauza.
Tarnas a fost banat de tine inainte de sfarsitul concursului precedent, un bug din sistem nu a resetat automat statisticile jucatorilor banati ( implicit "Tarnas" ), am raportat acest lucru si chiar EU am incercat sa remediez problema.
Din acest motiv (20 de ore de activitate pe server) "Tarnas" are VIP.
SI tot din acest motiv "Tarnas" are mai multe ore ca tine.

Statisticile tale nu au fost resetate, sunt doar ascunsa pentru ca esti pe lista de ban.

Legat de statisticile tale pe "o munca bine merita ta pentru mine pentru concurs":
Ai 16 ore si 77K 114D 13A.
In conditile in care EU am 9 ore si 165K 75D 5A.
Nu cred ca e nevoie sa specific ce se intampla, da ai si jucat un pic, dar stim cu totii ca stai AFK pe server, si nu este nici o problema cu asta, dar nu perturba jocul altora.
Nu ne pasa daca esti AFK pt ore pt concurs, doar nu ne strica jocul.
Prin urmare:
- Ai primit ban pentru ca dupa ce ti am scos adminu sa nu mai poti da ban de 100 de ori, ai intrat si ai dat votekick.
- Nu ti au fost resetate statisticile.
- Ti a fost scos adminul temporar din joc cat si din panel avand in vedere banurile repetate, in urma avertizarii primite.
- Nu am acordat VIP nimanui.
- Nu am acordat ore nimanui.
- Nu am aranjat in niciun fel clasamentul in favoarea nimanui.
Consider ca m am facut destul de inteles, multumesc pentru reclamatie.
-Tygrontix
Eu eram cu speedy pe discord si tu imi spui ca el e martor ca am stat afk nu tu tarnas , in secunda doi a primit ban fiindca nu doar mi a dat kick mie ci si lui speedy de aia am fost asa revoltat de 3 mape m am chinuit sa intru inapoi si n am putut din cauza kick ului lui . Daca am stat afk a fost cand am dat jocu in bara sa deschid discordu deci nu eram afk sau afk de la tine se numara de la 30 se unde in sus . Tu poti sa l asculti pe tarnas ca el o sa te minta cum vrea el stiind ca ai putere si ii dai lui dreptate. Da am mai stat afk dar in cazul de fata nu eram afk altfel treceau cel putin 10 min cand l am banat si pana mi o dat kick asa ca nu e ok . Ban nu se da la admini nu ai voie ti am mai spus , tarnas nu e la prima abatere si cred ca stii asta si deaia te ai suparat ca nu i am dat ban 10 min ca sa va puteti juca ca iti plangea pe discord ca vai ce incorecta e viata illegal abuzeaza bla bla bla si tu ai pus botu . Nu am vazut nici mesajul tau in care stai opreste te illegal din a mai da ban pentru ca pentru mine banu e ban ban evade se pedepseste . Si nu stau sa deschid site ul compe sa vad ce mai ziceti voi cum faci tu de altfel ca sa motivezi ca nu ma ai la bloc si vezi domne tu vezi cand vorbesc cu tine dar nu vrei sa vorbesti . Pentru mine banul lui a fost meritat pentru tine nu , de ce trebuie sa aiba unu din noi dreptate si nu putem avea toti dreptate .
Nu am dovezi asa spui tu nici tu nu ai ca am stat afk in momentul respectiv chiar daca nu a fost asa .numai pune totul in potriva ta si recunoaste ca ai gresit si nu o mai da de gard ca stiu ca s au acumulat frustrări intre minr si tine decand m ai lus pe block . Ce sa iti mai zic daca crezi ca functia de admin iti da voie sa scoti admine la oameni si sa ti banezi colegii unde specifica clar in regulament ca , Comenzile intre admini nu se aplica de catre acestia . De aia nu ti am dat nici eu ban sa numai scoti banul cuiva care e banat de catre mine . Ia legatura cu ownerul sa discutam odata si sa terminam cu prostia asta de ura intre mine si tine ca nu e ok nici sa ai ura fata de un player dapai de un coleg de al tau , daca nu tine o tot asa daca ti se pare greu sa te schimbi . Astept un raspuns mai pertinent din fata ta sau oare cer prea mult ? Nu stiu .
Nu am dovezi asa spui tu nici tu nu ai ca am stat afk in momentul respectiv chiar daca nu a fost asa .numai pune totul in potriva ta si recunoaste ca ai gresit si nu o mai da de gard ca stiu ca s au acumulat frustrări intre minr si tine decand m ai lus pe block . Ce sa iti mai zic daca crezi ca functia de admin iti da voie sa scoti admine la oameni si sa ti banezi colegii unde specifica clar in regulament ca , Comenzile intre admini nu se aplica de catre acestia . De aia nu ti am dat nici eu ban sa numai scoti banul cuiva care e banat de catre mine . Ia legatura cu ownerul sa discutam odata si sa terminam cu prostia asta de ura intre mine si tine ca nu e ok nici sa ai ura fata de un player dapai de un coleg de al tau , daca nu tine o tot asa daca ti se pare greu sa te schimbi . Astept un raspuns mai pertinent din fata ta sau oare cer prea mult ? Nu stiu .
Il aduci pe speedy aici sa spuna ce s a intamplat atunci.
Si da o sa l ascult pe Tarnas, stii de ce ? Pt ca el imi zice ca tu stai AFK, si tu chiar stai AFK, si de fata cu mine, eu stiam ca tu stai AFK inainte sa zica el, asa ca da, il cred.
"de ce trebuie sa aiba unu din noi dreptate si nu putem avea toti dreptate"
Tu esti sanatos la cap ? Ti am formulat mai sus un intreg roman in care am explicat ce ai facut gresit, si ma intrebi de ce nu ai dreptate ? Tu citesti si ce scrie un om cand vorbesti cu el ? Ca nu doar mie imi faci asa, esti total pe langa, nu asculti deloc de nimeni, ti am pus si poze ca stiam ca te pierd.
"Nu am dovezi asa spui tu nici tu nu ai ca am stat afk in momentul respectiv"
Nu dar am dovezi ca stai afk in general pe server, eu nu ti am facut reclamatie niciodata pt ca personal pe mine nu ma deranjeaza, dar tu mereu stai cate un minut in baza nush ce drq faci si vii pe mid cu glock si mori si repeti acelasi lucru iar si iar, tot AFK esti daca stai cate un minut afk si mori intentionat 5 runde la rand, tu doar nu joci, daca ai treaba intrii la spec sau iesi de pe server, e chiar foarte simplu.
+ demo urile de pe site pe care n am stat sa le salvez, dar nu ti face rau cu gura ta, ca stii si tu, si stim si noi adevaru, doar nu mai insista si trecem cu vederea ok ? :)))
"specifica clar in regulament ca , Comenzile intre admini nu se aplica de catre acestia"
Da ? Unde ?
Si daca tu o iei razna si dai ban la tot serveru sau stergi serveru, eu ar trebuii sa te las nu ? Ca gen esti admin ?
Eu am chemat ownerul din prima secunda, nu am nici o ura fata de tine, te tin pe mut pt ca injuri non stop, nu vorbsc cu tine pt ca nu asculti ce ti zic, si din nou, injuri, iar aceste conflicte sunt bazate strict pe actiunile tale, nu ti am dat niciodata kick sau ban sau nimic fara sa faci ceva anume, repsecta regulile, si vei fi respectat.
Decizile tale sunt luate pe emotii si ego, nu esti responsabil, nu ai control, te enervezi si sanctionezi, nu stii sa gestionezi situatii, nu esti un admin competent.
Tu nici pana acum nu ai inteles ca nu ai voie sa folosesti limbaj vulgar, si tot apare in chat ce mizerii scoti pe gura, nu are rost sa stau sa ma cert cu tine pt ca nici macar nu citesti ce ti scriu aici, nu le scriu pt tine, le scriu pt ei, sa stie ce fel de pesoana esti.
Si te rog nu folosi cuvinte grele daca nu stii ce inseamna. Nu stii ce inseamna "pertinent", nu ai folosit corect acest cuvant.
Te rog sa citesti din nou tot ce am scris mai sus, ti am dat un raspuns la toate intrebarile tale deja.
Si nu mai scrie, ca scrii degeaba, cheama l pe Nark sa vada ce s a intamplat, si daca nu de la mine, de la el o sa intelegi cine si de ce are dreptate.
Si da o sa l ascult pe Tarnas, stii de ce ? Pt ca el imi zice ca tu stai AFK, si tu chiar stai AFK, si de fata cu mine, eu stiam ca tu stai AFK inainte sa zica el, asa ca da, il cred.
"de ce trebuie sa aiba unu din noi dreptate si nu putem avea toti dreptate"
Tu esti sanatos la cap ? Ti am formulat mai sus un intreg roman in care am explicat ce ai facut gresit, si ma intrebi de ce nu ai dreptate ? Tu citesti si ce scrie un om cand vorbesti cu el ? Ca nu doar mie imi faci asa, esti total pe langa, nu asculti deloc de nimeni, ti am pus si poze ca stiam ca te pierd.
"Nu am dovezi asa spui tu nici tu nu ai ca am stat afk in momentul respectiv"
Nu dar am dovezi ca stai afk in general pe server, eu nu ti am facut reclamatie niciodata pt ca personal pe mine nu ma deranjeaza, dar tu mereu stai cate un minut in baza nush ce drq faci si vii pe mid cu glock si mori si repeti acelasi lucru iar si iar, tot AFK esti daca stai cate un minut afk si mori intentionat 5 runde la rand, tu doar nu joci, daca ai treaba intrii la spec sau iesi de pe server, e chiar foarte simplu.

+ demo urile de pe site pe care n am stat sa le salvez, dar nu ti face rau cu gura ta, ca stii si tu, si stim si noi adevaru, doar nu mai insista si trecem cu vederea ok ? :)))
"specifica clar in regulament ca , Comenzile intre admini nu se aplica de catre acestia"
Da ? Unde ?
Si daca tu o iei razna si dai ban la tot serveru sau stergi serveru, eu ar trebuii sa te las nu ? Ca gen esti admin ?
Eu am chemat ownerul din prima secunda, nu am nici o ura fata de tine, te tin pe mut pt ca injuri non stop, nu vorbsc cu tine pt ca nu asculti ce ti zic, si din nou, injuri, iar aceste conflicte sunt bazate strict pe actiunile tale, nu ti am dat niciodata kick sau ban sau nimic fara sa faci ceva anume, repsecta regulile, si vei fi respectat.
Decizile tale sunt luate pe emotii si ego, nu esti responsabil, nu ai control, te enervezi si sanctionezi, nu stii sa gestionezi situatii, nu esti un admin competent.
Tu nici pana acum nu ai inteles ca nu ai voie sa folosesti limbaj vulgar, si tot apare in chat ce mizerii scoti pe gura, nu are rost sa stau sa ma cert cu tine pt ca nici macar nu citesti ce ti scriu aici, nu le scriu pt tine, le scriu pt ei, sa stie ce fel de pesoana esti.
Si te rog nu folosi cuvinte grele daca nu stii ce inseamna. Nu stii ce inseamna "pertinent", nu ai folosit corect acest cuvant.
Te rog sa citesti din nou tot ce am scris mai sus, ti am dat un raspuns la toate intrebarile tale deja.
Si nu mai scrie, ca scrii degeaba, cheama l pe Nark sa vada ce s a intamplat, si daca nu de la mine, de la el o sa intelegi cine si de ce are dreptate.
Imi place ca tot pe a ta o tii , trebuie sa vina speedy sa va demonstreze la amandoi cat sunteti de prosti , atunci o va face . Eu spre deosebire de tine nu am cersit admin lu nark care ti o dat admin pentru a rezolva problema cu snap botu iar apoi ai insistat cautand buguri spunandu i ca te ocupi tu ca esti la facultatea de it si stii tu sa depistezi buguri pentru mine esti un gunoi si nu ca , cauti prin gunoaie ci ca si caracter . Eu am fost promovat intern de catre mana dreapta a co ownerului pentru ca am mai fost admin pe fostul server care nici macar nu ai habar de el . E bine sa fii lingau e bine , pune ce dovezi vrei tu serverul are detectie anti afk si te scoate cand esti afk daca stau 1 min cum zici tu afk runda de runda inseamna ca sunt l‐a calculator si poate numai am chef sa joc cu tine ca ma joc toata ziua . Cand vezi ca nu ai cu cine sa te joci si bati pe toti iesi de pe server , nu toata lumea are lv 10 faceit si se crede mare si tare cum faci tu . Spui de mine ca sunt ahiat dupa premii daca eram ahiat ti l mai lasam pe fractu sa ia locu 1 la ore luna trecuta? Apropo multumesc ca m ai scos pe serverul de discord ( in care oricum faceai misto de mine si meme uri despre mine ca sa radeti intre voi , ma bucur ca m ati invitat ca sa vad si eu cu ce oameni am de a face , m am convins sunteti o claca de oameni care vreti premii vreti castiguri cautati fel si fel de concursuri sa castigati si voi ceva si apoi veniti si injurati lumea ca ala sta afk ca ala nush ce voi la baza n aveti nicio treaba. Vrei sa fii tu miezul si te dai cine nu esti de asta cauti nod in papura la toti . Mai bine numai juca pe servere comunitare unde nu toti sunt de nivelul tau si du te la faceit tau si bate te cu smecherii nu cu fraierii. Nu ai niciun fel de experiență in adminat si spui ca nu exita regula asta . Ea a existat pe fostul server dar serverul asta fiind la inceput a uitat sa faca un regulament care sa o includa , apai asta e de bun simt daca ai mai fi fost admin stiai asta . Nu am dat ban la tot serverul nu am inchis serverul sau ce prostii indrugi tu mi am sustinut banul care nu era normal sa te bagi peste mine . Ar fii trebuit sa ramana cum ban cum stau eu acum degeaba dar nu el e privelegiat de tine si el nu incalca nicio regula ... Sa nu uitam ca tu ai fost banat pentru coduri de mana dreapta a ownerului si inca esti pe server el stie ca ai cod eu stiu ca ai cod insa nimeni nu are dovezi fiindca stii sa te ascunzi . Propun sa mergi la faceit sa adminezi pe acolo nu pe serverul lui nark sa il strici tu de tot . Ti as mai zice ceva dar simt ca nark nici nu va citii ce spun eu aici dar vor vedea altii si se vor ferii de " adevarata fata a lui tygrontix ". Ai grija ce faci si nu ramane asa cum crezi tu
Esti bolnav la cap si aberezi complet. Nu mai incerc cu tine, sa vina nark. 😂😂